Диагностика на камиони

Диагностика на камиони

Диагностика на камиони с професионална апаратура, с която лесно и бързо можем да откриваме грешки, да открием причините за тях и да ги изчистим. Работим с 99% от марките камиони на територията на страната – Iveco, Mercedes, DAF, MAN, Ford , Renault , Scania, Volvo и много други …

Компютъра на един камион контролира много системи, сензори, модули и може да изведе всякакви кодове за проблеми. Много са и не можем да изброим всички. Те светват, когато нещо не работи, както трябва.

Чрез нашата апаратура можем да изолираме огромен набор от създадени грешки в компютъра и системите на камиона. Те могат да бъдат свързани с работата на двигателя, спирачната система, различни модули … Камионът ви не може да продължи да функционира правилно със създадените грешки и евентуално други проблеми.


Диагностика с живи данни

С диагностиката живи данни можем да проведем тестове за изпълнение на дадени агрегати и дали работят физически. Можем да ограничим километри или да ги увеличим в рамките на закона. Можем принудително да направим регенерация на ДПФ, да тестваме АДБЛУ системата и да му направим и настройки, ако е с компютър. Можем да кодираме модули на камиони, например дюзи…. и още и още …

Пак ще се повторя, като кажа че имаме огромни възможности за работа със софтуера на камиона и това е благодарение на апаратурата, на която сме заложили. Можете да ни потърсите още днес с въпросите си и да направим диагностика на камиона ви! Преди да се впуснете в големи ремонти в сервизи и да сменяте части, ви препоръчваме първо да направите диагностика. Така ще знаете от къде идва проблема и как да се справите с него. В противен случай можете да похарчите хиляди левове и да загубите ценно време, в което камиона да си изкарва парите, вместо да ги харчи.


Диагностиката на камион е особено важна, когато пътувате често и на дълги разстояния. Винаги трябва да сте наясно със състоянието на машината, за да сте спокойни по пътя. Особено, ако сте фирма и имате няколко камиона и не можете да си позволите грешки по време на курсовете. За това предлагаме и поддръжка на камиони или тежкотоварна техника на преференциални цени при абонамент.


Можете да ни посетите на място в сервизите ни в гр. Пловдив или с.Мало Конаре на 10км от Пазарджик. Също така предлагаме мобилен сервиз за посещение на място. В случай, че не можете да докарате камиона си, ние идваме при вас. Само ни се обадете за предварителна уговорка.