Намаляване разхода на AdBlue на камиони, трактори, багер, фадрома

Намаляване разхода на AdBlue

Намаляване разхода на AdBlue на камиони, трактори, комбайни, багери …

Намаляване разхода на AdBlue на камиони, трактори, комбайни, фадрома, багери … на всички дизелови двигатели, които използват и специалната течност Адблу. Всички знаем, че предназначението на AdBlue е да превръща вредните газове в безобидни и така опазваме околната среда като намаляваме вредните емисии. Това обаче си има цена и когато навъртите хиляди километри, сметката се трупа. За това пък има и решение, както казваме ние „И вълкът сит и агнето цяло“. Намаляването на разхода на Адблу ще намали разходите ви и в същото време няма да нарушавате екологичните норми и изисквания.


Еко тунинг за намаляване разхода на AdBlue

Намаляване разхода на Адблу е специфичен начин за чип тунинг, чрез който се правят настройки за количеството течност, която се инжектира в изпускателната система. Процента за намаляване на разхода при всички ще е различен и това зависи от спецификата на машината. За това и софтуерните решения винаги са различни, според двигател, компютъра, година на производство … Важното в случая е, че намалявате разходите си, като в същото време продължавате да карате според всички еко норми.


Еко чип тунинг

Това няма да се отрази по никакъв начин на работата на машината като цяло. Всичко ще си бъде както преди, с разликата че ще харчите по-малко за AdBlue. Заедно с това можем да ви предложим и намаляване разхода на гориво, което също е част от услугите ни и се води Еко чип тунинг. Еко, защото по същата логика харчите по-малко гориво и следователно по-малко емисии. В същото време можем да увеличим производителността, ще увеличим въртящият момент и ще имате повече мощност… Едновременно с това пестите пари!

Всички тези услуги могат да се извършат в сервизите ни в Пловдив и с. Мало Конаре на 10км от Пазарджик или ние да дойдем на място. Позвънете още сега и си запазете час на 089 7777 591.