Премахване AdBlue на камиони VOLVO, DAF, SCANIA, MAN, MERCEDES, IVECO

Премахване AdBlue на камиони

Премахване AdBlue на камиони VOLVO, DAF, SCANIA, MAN, MERCEDES, IVECO

Премахване или изтриване софтуерно на AdBlue за камиони е най-надеждният начин за спиране на проблеми със системата Adblue. Повечето съвременни дизелови двигатели имат система Adblue, като нейната роля е да намалява вредните емисии. Това обаче може да причини проблеми и от друга страна повишава разходите за горива. Изолирането на Adblue за камиони премахва необходимостта да сипвате тази допълнителна течност в камиона си.

Какво е премахване на Adblue за камиони?

Софтуерно премахване на Adblue спира работата на системата, въпреки че не е премахната физически. Известен е още като AdBlue изключен / AdBlue премахване / SCR изключен / SCR изтриване / SCR премахване / DEF изключен / DEF изтриване / DEF премахване. Много от нашите клиенти го избират, защото предотвратява последващи проблеми със системата и това и трайно и дългосрочно решение.Как се прави софтуерно изолиране на Adblue за камиони?

Софтуерното изолиране на AdBlue представлява препрограмиране на вашия ECU – електронен контролен блок / главен компютър. Това се прави със специално преработени файлове от вашите оригинални на камиона, които са строго персонализирани за всеки тип двигател и марка камиони. Вече няколко години работим в тази област и сме натрупали необходимият опит, за да ни се доверите. Нашата цел е да направи вашият камион по-добър от преди и да работи без проблемно. Говорим за по-малко разход на гориво, повече мощност за двигателя, повече производителност и ефективност …

Предимствата на софтуерното изключване на AdBlue на камион?

  • По-дълъг живот на двигателя
  • По-добра икономия на гориво
  • Подобрена цялостна производителност
  • По-ниски разходи за ремонт и поддръжка
  • Няма повече светлини и предупреждения на таблото
  • Няма повече нужда от консумация на DEF / AdBlue течност

Предимствата не свършат до тук и можете да ни потърсите за допълнителна консултация и въпроси. 089 7777 591

СПОДЕЛЕТЕ С ПРИЯТЕЛИ: