Премахване ADBLUE на камиони софтуерен чип тунинг камион

Премахване ADBLUE на камиони

Премахване ADBLUE на камиони

Премахване AdBlue за камиони е най-надеждният начин за предотвратяване на проблеми със системата Adblue. Повечето съвременни дизелови двигатели имат тази система. Нейната роля е да намалява вредните емисии. Това обаче може да причини проблеми. За това ние имаме решение с чип тунинг на камиони, което изключва нуждата от добавяне на течността AdBlue.

Премахване на AdBlue на камиони – какво представлява?

Премахване или още изолиране на Adblue спира работата на системата по софтуерен начин, и не се налага тя да се премахва физически. Може би сте чували за изключване на AdBlue / изтриване AdBlue  / SCR изключен / SCR изтриване / SCR премахване / изключване на DEF / изтриване  DEF/ премахване DEF. Най-често собствениците на камиони избират да изолират системата AdBlue, за да не се появят проблеми в системата и това ви дава дългосрочно решение.


Премахване AdBlue на камиони VOLVO, DAF, SCANIA, MAN, MERCEDES, IVECO

Премахване AdBlue на камиони VOLVO, DAF, SCANIA, MAN, MERCEDES, IVECO


Нашата работа е да направим ремап на вашият ECU и по този начин правим чип тунинг. Така се системата се изолира по софтуерен начин от компютъра. След това тя няма комуникация с него, не подава сигнали за грешки, няма светнали лампички по таблото … Файловете, с които работим са 100% надеждни и тествани. За всеки модел двигател се взимат индивидуалните характеристики и файловете са съобразени изцяло с тях.


В случай, че имате въпроси и искате консултация, винаги можете да ни потърсите на дадените телефони за връзка.


Изолиране на Adblue за камиони е едно от най-практичните решения

Така е, защото освен проблеми с двигателя, ще спестите и доста средства от добавянето на течността в камиона си. Естествено други проблеми по двигателя също не са за пренебрегване, когато говорим за ремонт и може да излезе солено. След изключване на AdBlue системата, камионът ще продължи да се движи без проблем, та дори ще работи по-добре. Това има и някои предимства, които ще ви изброим:

  • По-дълъг живот на двигателя
  • По-добра икономия на гориво
  • Подобрена цялостна производителност
  • По-ниски разходи за ремонт и поддръжка
  • Няма повече светлини и предупреждения на таблото
  • Няма повече нужда от консумация на DEF / AdBlue течност
  • Има и други предимства, за това не се чудете да се свържете с нас и разберете повече!

Ето и някои марки камиони, които можем подобрим:
Камиони Volvo
Камиони DAF
Камиони IVECO
Камиони SCANIA
Камиони Mercedes-Benz … Ако не виждате вашата марка камион в този списък – обадете ни се, тъй като списъкът е доста дълъг и все ще пропуснем някой.

СПОДЕЛЕТЕ С ПРИЯТЕЛИ: