Софтуерно изолиране на AdBlue, премахване на Адблу, софтуерен чип тунинг ремап камиони, трактор, комбайн

Софтуерно изолиране на AdBlue

Софтуерно изолиране на AdBlue на камиони, трактор, фадрома, тежкотоварни, бусове, строителна техника

Софтуерно изолиране на AdBlue или изтриване на Adblue.  Резултатът ще е, че селскостопанските машини вече нямат нужда от специалната течност AdBlue. С това се повишава производителността, имат по-дълъг живот на двигателя и по-добра икономия на гориво! Това се постига чрез софтуерното препрограмиране, което ще направим.

  • Премахване на Adblue ще намали разхода на дизеловово гориво
  • Няма да се показват повече предупредителни съобщения или светнали лампички
  • Ще спестите пари, защото няма да се налага да купувате AdBlue течност
  • Ще се увеличи производителността и ще се повиши мощността на двигателя
  • Ще се удължи живота на двигателя

Софтуерно изолиране на AdBlue, премахване на Адблу, софтуерен чип тунинг ремап камиони, трактор, комбайн

Софтуерно изолиране на AdBlue


Какво е AdBlue? 

AdBlue е течност комбинация от карбамид и дестилирана вода. Така съставеното вещество е неутрализатор на отработените газове и превръща вредните емисии в безвреден газ. Без него те автоматично преминават в авариен режим и не могат да работят. AdBlue всъщност е търговска марка за това, което ние знаем като дизелова течност за отработените газове.


Какво е SCR е системата?

SCR е системата за емисиите от изгорелите газове. В груб превод означава Селективна каталитична редукция. Нейната роля е да минимизира емисиите на вредните отработени газове с усъвършенствано запалване на двигателя и работи заедно със система за пречистване. Основният фактор за ефективната й работа е използването на AdBlue. AdBlue течността се комбинира с отработените газове в SCR катализатора, и се трансформира в безвредни газове. SCR системите се състоят от освен резервоар за дизелово гориво за AdBlue течност, за която има отделен резервоар. SCR системата се използва за превозни средства с дизелов двигател като камиони, трактори, комбайни и други тежкотоварни и земеделски машини с дизелов двигател. 


Софтуерно изолиране на AdBlue, премахване на Адблу, софтуерен чип тунинг ремап камиони, трактор, комбайн


Изключване на SCR / изтриване на SCR / премахване на SCR

Течността AdBlue се използвана в системата SCR и може да причини повреда в частите с течение на времето. Следователно ще има нужда от поддръжка или ремонт. Ако резервоарът се изпразни, SCR причинява повреда на катализатора в системата. Започва да замръзва при -11 градуса, така че не може да се използва при по-ниски температури и автомобилът ви няма да работи. Тъй като е абразивна течност, тя причинява корозия в системата, особено в части, направени от мед и причинява натрупване на сажди в системата SCR. Филтрите трябва да се проверяват постоянно. За това са необходими определени части за употребата и съхранението му.


Софтуерно изолиране на AdBlue, премахване на Адблу, софтуерен чип тунинг ремап камиони, трактор, комбайн


Изключване на DEF / изтриване на DEF / премахване на DEF

Системите DEF работят заедно със системата SCR (селективна каталитична редукция), за да разграждат изгорели газове и да ги прочистят малко, преди да излязат от изпускателната система. Уловката на системата DEF е, резервоара за течността трябва да е пълен постоянно, за да поддържа правилното й функциониране. Това отнема само време и пари. Изолирането на DEF система може да ви ги спести. Бонус към това е че, ауспухът може да ръмжи по-малко.


Софтуерно изолиране на AdBlue, премахване на Адблу

СПОДЕЛЕТЕ С ПРИЯТЕЛИ: