Софтуерно изолиране AdBlue на селскостопански машини

Софтуерно изолиране AdBlue на селскостопански машини

Софтуерно изолиране AdBlue на селскостопански машини трактори, комбайни

Софтуерно изолиране AdBlue на селскостопански машини от всякакъв тип трактори, комбайни и други видове агро машини. Това дава огромно спокойствие на собствениците за техните агро машини и подсигурява надеждност при работа.

Софтуерното премахване на AdBlue за трактори и комбайни е една от най-търсените услуги, наред със софтуерното изолиране на DPF и EGR. Това не случайно е така, защото може да спести огромни главоболия и скъпи ремонти.

Какво е софтуерно спиране на AdBlue

Софтуерно спиране AdBlue системата се отнася до всички дизелови тежкотоварни машини. Изтриването на AdBlue, известно още като SCR изключване и премахване на DEF, е процесът по препрограмиране на ECU на автомобила (електронен блок за управление). Процесът се отнася единствено и само до главният компютър, без да се премахва системата за AdBlue физически. На практика това означава, че системата за AdBlue няма да работи повече и няма да се налага да наливате от специалната течност. В същото време няма да има съобщения и светнали лампички за грешки. Сами разбирате, че една от най-големите ви привилегии е ще да карате по-евтино.


Софтуерно изолиране AdBlue на селскостопански машини

Премахването на AdBlue се използва особено в селскостопанската индустрия за оптимизиране на функционирането на машината чрез повишаване на производителността, което също помага за увеличаване на рентабилността.

Предимства на премахване на AdBlue за трактор, комбайна, сеялка – всички видове агро машини. Някои от най-ценените предимства на AdBlue off са:

  • По-дълъг живот на двигателя
  • Икономия на гориво
  • Ниски разходи за ремонт и поддръжка
  • Без кодове за грешки
  • Подобрена реакция на газта
  • Подобрена производителност на двигателя
  • По-ниска температурата на двигателя
  • Без повече предупреждения на таблото

Всичко това са само една малка част от предимствата за софтуерното премахвана на AdBlue за селскостопански машини. За всеки вид двигател и марка машини се правят индивидуални настройки и калибриране на файловете, които използваме. Вече няколко години трупаме опит в тази област и имаме необходимата професионална апаратура и знания, за да направим най-доброто за вашият агро парк.

Не се колебайте да ни потърсите с въпроси и лична консултация на телефон 089 7777 591

СПОДЕЛЕТЕ С ПРИЯТЕЛИ: