Софтуерно премахване на DPF, изолиране изтриване на ДПФ

Софтуерно премахване на DPF

Софтуерно премахване на DPF филтър на камиони, трактори, комбайни, тежкотоварни …

Софтуерно премахване на DPF филтър се налага по много причини. Основните са лошото качество на дизела и от там проблемите, които могат да произлязат като запушване на филтъра с твърди частици. Това е и ролята на DPF филтър, който трябва да ги събира и да ги изгаря в даден момент. Този процес обаче води до повишаване температурата в двигателя по време на процеса и изразходва повече гориво по време на изгарянето им. Също така създава опасност от смесване на дизела с вода или масло. Много неприятни ситуации, които могат да доведат до повреда на двигателя.


За съжаление всички тези цикли на регенерация на филтъра, която системата постоянно трябва да изпълнява като цикли, води до скъсяване живота на двигателя като цяло.


Софтуерно премахване на DPF цена, изолиране изтриване на ДПФ на камион, трактор, комбайн, унимог, фадрома, катерпилар, тежкотоварни


Софтуерното премахване на DPF филтър представлява пренаписване софтуерният файл на централният компютър ECU. По този начин ние го изолираме и филтъра не може да подава повече сигнали към главният компютър. Сега двигателя може да работи без него, машината няма да влиза в авариен режим и няма да виждате светнали лампички по таблото. Двигателят ще изгаря горивото без да има нужда от DPF филтър.

Ползите от премахване или изолиране на DPF филтър са:

  • Повишаване мощността на двигателя
  • Икономия на гориво
  • Без повишаване на температурата на двигателя
  • Без опасност от смесване на горивото с вода или масло
  • Удължава се живота на двигателя

В нашата професия сме заложили на професионална апаратура, която сигурно и качествено може да направи всичко това. Не на последно място са годините опит, които имаме за да се справим със софтуера на всяка тежкотоварна, земеделска или строителна техника.

Прочетете и статията за изолиране на ЕГР, която и свързана с тази страница.


Софтуерно премахване на DPF цена, изолиране изтриване на ДПФ на камион, трактор, комбайн, унимог, фадрома, катерпилар, тежкотоварни

СПОДЕЛЕТЕ С ПРИЯТЕЛИ: